سبک زندگی

سر سفره افطار چی بزارم

تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان حرف اول را می‌زند و باید به غذایی که میل می‌کنید، توجه ویژه ای داشته باشید. هر کدام از سه وعدهای غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارند و در این وعده‌ها باید مواد مقوی میل کنید. بسیاری می‌پرسند که بر سر سفره افطار چی بزارم؟

بر روی سفره افطار ترکیبی از وعده‌های صبحانه و شام جای دارد و همین موضوع سفره افطار را جذاب کرده‌است. بر روی این سفره، بسیاری از مواد غذایی مقوی از خرما گرفته تا غذاهای گرم پرخاصیت، جای دارند.

در این ماه باید مواد غذایی را میل کنید که سلامت بدن شما را تضمین کند و باعث تضعیف بدنتان نشود. چیدن زیبای سفره افطار بر روی اشتهای شما تأثیر مستقیم دارد و بهتر است سفره را به زیبایی و با سلیقه تمام بچینید.

قرار دادن چای و خرما بر روی سفره افطار

افراد روزه دار در طی روز انرژی خود را از دست می‌دهند و برای افطار باید روزه خود را با مواد مقوی که انرژی بدن را تأمین خواهند کرد، باز کنند. بهترین انتخاب برای باز کردن روزه، خرما به همراه آب جوش، چای یا شیر گرم است.

توصیه می‌کنیم روزه خود را با آب سرد باز نکنید زیرا آسیب‌های جدی به بدنتان وارد خواهد شد. پیش از سرو غذا می‌توانید غذاهای کم کالری و آبکی که حجم زیادی از معده را پر نمی‌کنند، میل کنید.

به عنوان مثال شله زرد و انواع سوپ گزینه‌های خوبی برای سفره افطار به‌شمار می‌روند.

پخت انواع سوپ برای سفره افطار

سوپ یک غذای کم کالری و سبک محسوب شده که بیشتر اوقات به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. سوپ‌های تهیه شده با آب مرغ، آب گوشت و شیر برای افطار بسیار مناسب بوده و برای بدن مقوی هستند.

با مصرف سوپ در زمان افطار، علاوه بر اینکه آب از دست رفته بدنتان جبران می‌شود، مواد مغذی بسیاری وارد بدنتان خواهد شد. با یک جستجوی ساده در سایت‌های معتبر می‌توانید به راحتی دستور پخت انواع سوپ را بیابید.

قرار دادن انواع فرنی بر روی سفره افطار

به دلیل ترکیباتی که برای پخت فرنی و شیر برنج استفاده می‌شوند، این غذا انتخاب بسیار مناسبی برای افطار به حساب می‌آیند.

فرنی و شیربرنج به دلیل دارا بودن شکر در ترکیبات خود برای به دست آوردن انرژی از دست رفته بدن بسیار مناسب بوده و با مصرف این دو مواد غذایی پر خاصیت، ویتامین‌های زیادی وارد بدن می‌شود.

در پخت برخی از فرنی‌ها از زعفران و گلاب استفاده می‌شود که این دو ماده علاوه بر اینکه خاصیت فراوانی برای بدن به همراه دارند، بسیار نشاط آور و انرژی زا هستند.

انواع حلوا برای افطار

یکی دیگر از گزینه‌های مناسب برای سفره افطار، حلوا است. حلوا را می‌توان با چای گرم یا شیر میل کنید. انواع حلوا به دلیل طعم شیرینی که دارند برای افطار بسیار مناسب هستند. برای افطار می‌توانید انواع حلوا از جمله:

  1. حلوای شیر
  2. حلوای زعفرانی
  3. حلوای ساده
  4. حلوا ارده
  5. حلوا هویچ
  6. حلوا کاکائویی
  7. حلوا با عسل
  8. و… را تهیه کنید.

لازم است ذکر شود مصرف بی‌رویه شیرینی باعث اضافه وزن شما در این ماه پر برکت می‌شود و توصیه می‌کنیم در مصرف هر ماده غذایی زیاده روی نکنید.

پخت انواع آش برای شام

از آنجایی که غذاهای سرخ شده و سنگین باعث آسیب رسیدن به معده خواهند شد بهتر است غذاهای سبک و مقوی را جایگزین کنیم. اگر قصد میل کردن غذاهای سنگین را دارید، بهتر است این غذاها را یک الی دو ساعت پس از افطار میل کنید.

آش یک غذای مقوی و سرشار از ویتامین محسوب می‌شود و یک غذای عالی برای شام است. برای پختن آش از انواع حبوبات استفاده می‌شود که این نوع موادهای غذایی در خود مواد مغذی بسیاری جای داده‌اند. از آش‌هایی که می‌توانید برای شام تهیه کنید، موارد زیر هستند:

  • آش رشته
  • آش شله قلمکار
  • آش جو
  • آش دوغ
  • آش اسفناج
  • آش کوفته ریزه
  • و…

برای مصرف افطار باید چند نکته مهم را در نظر بگیرد تا به معده و بدن شما آسیبی وارد نشود. در ادامه این نکات را برای شما توضیح خواهیم داد.

تارا قهرمانی

تارا قهرمانی هستم، عاشق نویسندگی هستم و پنج ساله که تو حوزه های مختلف تکنولوژی، مد و فشن و... فعالیت میکنم. ممنون میشم نظرتون رو درمورد مقالاتی که نوشتم از قسمت درج دیدگاه بهم بگید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا